fb_img

   Враќање во рок од 15 денови

   Бесплатна достава за нарачки над 2990 денари

dostava   Испорака до 5 работни денови

КонтактНашата локација

Intersport
подружница на СПОРТ М ДОО
Јадранска Магистрала 139
1000 СКОПЈЕ
Телефон: +389 2 3078 801
Е-маил: onlineshop@intersport.mk
Работно време
Понеделник - Петок: 08-16 часот