fb_img
Наша филозофија
Во последните неколку години се случија многу промени во спортот, кои ја изменија перцепцијата на луѓето за самиот спорт.
Наизменично со овие промени, Интерспорт разви своја филозофија која неодамна ја постави и гласи: СПОРТ ЗА ЛУЃЕТО! Оваа порака ја рефлектира суштината на брендот на едноставен начин со огромна емоција. Нашата филозофија е едноставна:

КОЛКУ ПОВЕЌЕ УЖИВАТЕ ВО РАБОТИТЕ КОИ ГИ ПРАВИТЕ, ТОЛКУ ПОЧЕСТО ЌЕ ГИ ПРАВИТЕ.

Нашата задача е да ви овозможиме да купувате опрема која ви дава максимално задоволство.
Посветени сме на сите да им овозможиме да уживаат во активен и здрав начин на живот.
Горди сме што клиентите можат да уживаат во возбудливо опкружување при купување на производите.
Со голем ентузијазам го споделуваме нашето знаење за производите со нашите клиенти.
Го даваме најдобриот совет на секој клиент, земајќи ја во предвид неговата возраст, способност и расположлив буџет.
Го активираме клиентот со цел да спортува.
Нашата мисија е да понудиме асортиман на опрема и брендови кои овозможуваат максимално задоволство на клиентите.

Обврска спрема клиентите
Клиентот зазема централно место од нашиот интерес. За да обезбедиме најдобра услуга и поддршка, дури и кога сте далеку, ние сме поврзани на меѓународно ниво, така што секој клиент може да побара помош или совет преку нашата мрежа на продавници во сите земји, без разлика каде сте го купиле производот.

Нашата историја
Во 1968 година, десет успешни национални трговски организации се здружија со заедничка цел: да создадат меѓународна организација што ќе им обезбеди на клиентите спортска облека, обувки и опрема со најголеми придобивки, доверба во трговецот и целосно задоволство во производите. Таа година во Париз, беше создаден Интерспорт и започна целосно нов свет на разбирање кон спортот.

ИНТЕРСПОРТ глобално

Интерспорт е застапен во 45 земји со преку 5600 продавници. Доколку имате било какви прашања во врска со понудата на продавниците на Интерспорт, работно време итн., секогаш можете да ја контактирате адресата подолу:

Назив: Друштво за трговија на спортска опрема, услуги и инжинеринг СПОРТ М ДОО експорт-импорт Скопје
Скратено име: Интерспорт, подружница на Спорт М доо
Адреса: ул. Јадранска Магистрала бр. 139, Скопје
Контакт телефон: +389 23078 801
Веб страна: www.intersport.mk
Email: onlineshop@intersport.mk
Шифра на дејност: 47.64 Трговија на мало со спортска опрема во специјализирани продавници
Даночен број: 4030004519907