fb_img

   Враќање во рок од 15 дена

   Бесплатна достава за нарачки над 2490 денари

   Заштедете со Интерспорт

Замена и рефундација

Назад во поддршка

Враќање и замена на производи и рефундирање на средства

Доколку производот не ви одговара и сакате рефундација, потребно е истиот да го испратите по курирска служба која што вие ќе си ја повикате до адреса Јадранска Магистрала 139 и притоа трошокот за достава е ваш.
Пратката која што ја враќате мора да биде спакувана во оригиналното пакување и задолжително треба да ја ставите и оригиналната фактура.
Потоа, ни ја праќате вашата трансакциска сметка на нашата e-меил адреса
onlineshop@intersport.mk

Штом пратката пристигне кај нас и се утврди дека вратениот производ не бил употребуван, не е оштетен, сочуван е неговиот изглед, употребни својства и фабрички етикети, се врши рефундирање на средствата на вашата трансакциска сметка.

 

За враќање на производот може да повикате било која курирска служба. Изборот е ваш.

 

Размена на вратени производи со нови производи е невозможно. За вратениот производ задолжително се врши рефундација на средства штом пристигне истиот кај нас.

Доколку ви треба нова големина, боја или сакате друг производ, тогаш ќе треба да направите нова нарачка, а за претходната нарачка ќе ви бидат вратени средства.

 

Физичка замена на производи во продавница е возможно само за истиот производ, а различна големина.

 

Овој тип на замена е возможна доколку Интерспорт има испорачано погрешна шифра, погрешна големина или оштетен производ. Потребно е во рок од 24 часа од приемот на пратката да не известите на тел: 02 3078 801 или на onlineshop@intersport.mk. Нашите оператори ќе ве контактираат во најбрз можен рок за понатамошната постапка.

Со ваша согласност, ќе ви биде испратен точниот производ.

Интерспорт ја превзема обврската за подмирување на трошокот за достава за заменски нарачки под 2490 денари, само доколку испорача несоодветен производ во однос на големина, модел или оштетен производ.

 

Рокот за враќање на производ е 15 работни денови од приемот на пратката.

Штом пратката пристигне и истата ќе биде обработена од страна на Интерспорт, ќе добиете меил со известување.

 

Рефундирање на средствата се врши во рок од три работни денови од денот кога ќе добиете известување дека вратената пратка е примена во Интерспорт и истата ќе биде обработена.

 

Доколку се утврди дека вратениот производ е оштетен по вина на купувачот, враќањето на производот ќе биде одбиено и ќе биде вратено на купувачот на негов трошок.

 

Ви треба помош? Тука сме за вас

Контакт

Полето име е задолжително!
Полето порака е задолжително!

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни.

Со користење на интернет контакт образецот корисникот на веб страната се согласува Интерспорт да ги користи собраните лични податоци за корисничките одговори (Име,презме,е-маил и телефонски број кој ги запишал корисникот).

Дознај повеќе