fb_img

   Враќање во рок од 15 денови

   Бесплатна достава за нарачки над 2990 денари

dostava   Испорака до 5 работни денови

Плаќање

Назад во поддршка

Плаќање

Постојат два достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:

- во готовина при достава

- со платежна картичка при креирање нарачка

 

На веб страната е можно еднократно плаќање со дебитни картички од (MasterCard, VISA и Maestro).

 

Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

 

Плаќање на рати за онлајн нарачки не е возможно.

 

Трошокот за достава се плаќа на врата при испорака на пратката за нарачки платени со платежна картичка или во готовина при достава.

 

Сите нарачки платени со картичка се процесираат преку C-Pay. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин и слично.

 

Сите плаќања се во денарска валута. За вредност на денарот ве молиме посетете ја Народната Банка на РМ. Сите промени во валутата се одговорност на Народна Банка на РМ.

 

Ви треба помош? Тука сме за вас

Контакт

Полето име е задолжително!
Полето порака е задолжително!

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни.

Со користење на интернет контакт образецот корисникот на веб страната се согласува Интерспорт да ги користи собраните лични податоци за корисничките одговори (Име,презме,е-маил и телефонски број кој ги запишал корисникот).

Дознај повеќе