fb_img

Подари е-ваучер

Назад во поддршка

Подари е-ваучер

Е-ваучер претставува вредносен ваучер кој што може да се искористи само онлајн.

Е - ваучерот мора да се искористи во целост одеднаш. Интерспорт не врши поврат на неискористените средства.

 

Доколку е-ваучерот е еднаков или поголем од износот на нарачката, трошокот за користење на е-ваучерот изнесува 1 денар и истиот ќе биде наплатен од вашата платежна картичка во моментот на користење.   

 

Нарачателот и примателот на Е - ваучерот мора да се регистирани корисници на веб страницата на www.intersport.mk.

 

Е - ваучерот може да се плати само со платежна картичка.

Потребно е да ги внесете вашите податоци и податоците на личноста што треба да го прими е - ваучерот (име и е-маил), износот кој што сакате да го подарите и персонализирана порака.

Е-маил со код за е-ваучер веднаш се испраќа до е-маилот на примачот наведен во вашата нарачката.  

Потребно е да бидете регистриран корисник. Кодот за е-ваучер се внесува во Кошничка - Користи е-ваучер.

Е-ваучерот можете да го искористете само на нашата онлајн продавница и не може да се искористи физички во продавница.  

Минималната вредност на Е - ваучерот е 500,00(петстотини) денари.

Mаксималната вредност е без ограничување.   

Е - ваучерот има важност од 1(една) година од денот на купување. По тој период Е - ваучерот станува неважечки.  

Ви треба помош? Тука сме за вас

Контакт

Полето име е задолжително!
Полето порака е задолжително!

* Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни.

Со користење на интернет контакт образецот корисникот на веб страната се согласува Интерспорт да ги користи собраните лични податоци за корисничките одговори (Име,презме,е-маил и телефонски број кој ги запишал корисникот).

Дознај повеќе