fb_img


Се доставува на е-маил!

Најлесен начин да изненадиш некого, подари Е - ВАУЧЕР!
Сѐ што треба да направите е да ги внесете вашите податоци и податоците на личноста што треба да го прими е - ваучерот (име и е-маил), износот кој што сакате да го подарите и персонализирана порака.

Е-ваучерот можете да го искористете само на нашата онлајн продавница и не може да се искористи физички во продавница.
Е-ваучерот мора да се искористи во целост и не може да се вратат неискористените средства.
Е-ваучерот може да се искористи само на www.intersport.mк и само доколку сте регистриран корисник.
Е-ваучерот има важност една година од денот на примањето.
Е-ваучерот може да се плати само со платежна картичка.

За повеќе информации, прочитајте во услови за користење на е-ваучер

 
ЗА:
ОД:
Минимален износ на подарок е-ваучер е 500,00 ден.
Внесете го кодот од сликата: