fb_img

   Враќање во рок од 15 дена

   Бесплатна достава за нарачки над 2490 денари

   Заштедете со Интерспорт

McKinley
i

Веќе 30 години McKinley е синоним за квалитетна опрема за планинарење, направена со најнови технологии. Сите производи се со висок квалитет, симболизирајќи длабока врска со природата. Како еден од водечките производители на опрема за планинарење, McKinley овозможува вистинско искуство со природата и се грижи со секое купување да ги добиете најдобрите производи. Производите на McKinley се ексклузивно достапни само во продавниците на Интерспорт.

 

Затвори

 289507-784-694

McKinley ESCAPE 20.2 GREEN DAR

7.690,00 ден.
Шифра на производ: 289507-784-694
  • Една големина
    UNIV.
v
  • За возрасни
  • Унисекс
  • Зелена
  • Полиестер Алуминиум
  • Шатори
  • Планински Спортови
  • McKinley
Можеби ќе ви се допаднат

Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.