fb_img

   Враќање во рок од 15 денови

   Бесплатна достава за нарачки над 2490 денари

dostava   Испорака до 5 работни денови

McKinley
i

Веќе 30 години McKinley е синоним за квалитетна опрема за планинарење, направена со најнови технологии. Сите производи се со висок квалитет, симболизирајќи длабока врска со природата. Како еден од водечките производители на опрема за планинарење, McKinley овозможува вистинско искуство со природата и се грижи со секое купување да ги добиете најдобрите производи. Производите на McKinley се ексклузивно достапни само во продавниците на Интерспорт.

 

Затвори

 411446-255

McKinley THOMA RED

3.590,00 ден.
Шифра на производ: 411446-255
 • L
 • M
 • S
 • XL
 • XXL
v
 • За возрасни
 • Машки
 • Црвена
 • 100% Полиестер
 • Полари
 • Планински Спортови
 • McKinley
Можеби ќе ви се допаднат
Amarillo
1.090,00 ден.
Roko
1.690,00 ден.
Roko
1.690,00 ден.
Roko
1.690,00 ден.
Samson
1.690,00 ден.
Rio
1.890,00 ден.
Rio
1.890,00 ден.
Blake
3.090,00 ден.
Blake
3.090,00 ден.
ROTO
2.990,00 ден.
30%
ROTO
2.090,00 ден.
2.990,00 ден.
код за попуст
COARI
1.890,00 ден.
COARI
1.890,00 ден.
COARI
1.890,00 ден.
SKEENA
3.090,00 ден.
код за попуст
McKinley
SKEENA
3.090,00 ден.
код за попуст
McKinley
AAMI
3.290,00 ден.
AAMI
3.290,00 ден.
код за попуст
McKinley
TALLAC
3.390,00 ден.
код за попуст
McKinley
код за попуст
McKinley
код за попуст
McKinley
код за попуст
McKinley
3.290,00 ден.
код за попуст
McKinley
3.590,00 ден.
19%
McKinley
2.890,00 ден.
3.590,00 ден.
код за попуст
McKinley
3.090,00 ден.
код за попуст
McKinley
3.090,00 ден.
MEN'S
1.190,00 ден.
MEN'S
1.190,00 ден.
MEN'S
1.290,00 ден.
MEN'S
1.390,00 ден.
код за попуст
4F
1.190,00 ден.
код за попуст
4F
1.190,00 ден.
код за попуст
4F
1.190,00 ден.
код за попуст
4F
1.190,00 ден.
код за попуст
4F
1.290,00 ден.
код за попуст
4F
1.290,00 ден.
код за попуст
4F
1.290,00 ден.
код за попуст
4F
2.490,00 ден.
код за попуст
4F
2.490,00 ден.
код за попуст
4F
2.490,00 ден.
код за попуст
Thompson
1.390,00 ден.
код за попуст
Regatta
код за попуст
Thompson
1.390,00 ден.
код за попуст
Regatta
2.590,00 ден.
37%
Regatta
990,00 ден.
1.590,00 ден.
Montes
1.390,00 ден.
Montes
1.390,00 ден.
код за попуст
Montes
1.490,00 ден.
код за попуст
Regatta
1.490,00 ден.
код за попуст
Regatta
1.490,00 ден.
Coladane
3.690,00 ден.
Coladane
3.690,00 ден.
код за попуст
Regatta
29%
Regatta
2.390,00 ден.
3.390,00 ден.
29%
Regatta
2.390,00 ден.
3.390,00 ден.
Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.