fb_img

   Враќање во рок од 15 денови

   Бесплатна достава за нарачки над 2490 денари

dostava   Испорака до 5 работни денови

McKinley
i

Веќе 30 години McKinley е синоним за квалитетна опрема за планинарење, направена со најнови технологии. Сите производи се со висок квалитет, симболизирајќи длабока врска со природата. Како еден од водечките производители на опрема за планинарење, McKinley овозможува вистинско искуство со природата и се грижи со секое купување да ги добиете најдобрите производи. Производите на McKinley се ексклузивно достапни само во продавниците на Интерспорт.

 

Затвори

 415662-057

McKinley GINNA BLACK

3.590,00 ден.
Шифра на производ: 415662-057
  • 36
  • 38
  • 40
v
  • За возрасни
  • Женски
  • Црна
  • 100% Полиестер
  • Полари
  • Планински Спортови
  • McKinley
Можеби ќе ви се допаднат
LAURA
1.890,00 ден.
LILY
2.190,00 ден.
Amarillo
1.090,00 ден.
Amarillo
1.090,00 ден.
Amarillo
1.090,00 ден.
Amarillo
1.090,00 ден.
Amarillo
1.090,00 ден.
NELIA
1.890,00 ден.
Samsona
1.690,00 ден.
Samsona
1.690,00 ден.
Samsona
1.690,00 ден.
Roko
1.490,00 ден.
Roko
1.490,00 ден.
Samson
1.690,00 ден.
Rio
1.890,00 ден.
Rio
1.890,00 ден.
AAMI
3.290,00 ден.
AAMI
3.290,00 ден.
код за попуст
McKinley
3.290,00 ден.
AAMI
3.290,00 ден.
Donya
2.190,00 ден.
Donya
2.190,00 ден.
Donya
2.190,00 ден.
TAMBUK
3.590,00 ден.
TAMBUK
3.590,00 ден.
код за попуст
McKinley
GILI
3.690,00 ден.
COARI
1.890,00 ден.
COARI
1.890,00 ден.
COARI
1.890,00 ден.
код за попуст
McKinley
код за попуст
McKinley
код за попуст
McKinley
3.090,00 ден.
код за попуст
McKinley
3.090,00 ден.
WOMEN'S
1.190,00 ден.
WOMEN'S
2.390,00 ден.
WOMEN'S
2.390,00 ден.
код за попуст
Regatta
Sweethart
1.090,00 ден.
код за попуст
Sweethart
1.390,00 ден.
код за попуст
Regatta
33%
Regatta
790,00 ден.
1.190,00 ден.
код за попуст
Regatta
37%
Regatta
990,00 ден.
1.590,00 ден.
Womens
1.390,00 ден.
Womens
1.390,00 ден.
37%
Regatta
990,00 ден.
1.590,00 ден.
31%
Regatta
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
41%
Regatta
1.290,00 ден.
2.190,00 ден.
код за попуст
Regatta
29%
Regatta
2.190,00 ден.
3.090,00 ден.
29%
Regatta
2.190,00 ден.
3.090,00 ден.
Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.