fb_img
McKinley
i

Веќе 30 години McKinley е синоним за квалитетна опрема за планинарење, направена со најнови технологии. Сите производи се со висок квалитет, симболизирајќи длабока врска со природата. Како еден од водечките производители на опрема за планинарење, McKinley овозможува вистинско искуство со природата и се грижи со секое купување да ги добиете најдобрите производи. Производите на McKinley се ексклузивно достапни само во продавниците на Интерспорт.

 

Затвори

 421762-315-057

Mckinley MAKE II CT 55+10 VARIO R

7.390,00 ден.
или на 3 рати без камата по 2.463,00 ден. со
Шифра на производ: 421762-315-057
  • 55
v
  • За возрасни
  • Унисекс
  • Бордо
  • Полиестер
  • Ранци
  • Планински Спортови
  • McKinley
Можеби ќе ви се допаднат
20%
Mckinley
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
19%
McKinley
3.690,00 ден.
4.590,00 ден.
20%
McKinley
1.990,00 ден.
2.490,00 ден.
Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.