fb_img
Salomon
i

Брендот Саломон потекнува од француските Алпи, основан во1947 година. Саломон е создаден со цел да ги помести границите на планинските спортови преку создавање на иновативна опрема што им овозможува на луѓето да спортуваат, да напредуваат и да се натпреваруваат во избрани спортови во природа. Компанијата произведува и продава опрема за зимски спортови и планинарење, опрема и облека за планинско трчање, дизајнирани специјално за сите овие дисциплини. Производите се развиваат и тестираат во посебен центар за дизајн во Анеси, Франција, каде што инжинерите, дизајнерите и спортистите работат заедно за да создадат иновативни решенија кои постојано го подобруваат искуството на отворено за оние кои спортуваат во природа.

Затвори

 L41453000

Salomon X ULTRA 4 Mallard Bl

8.090,00 ден.
Шифра на производ: L41453000
 • 42
  8
 • 42⅔
  8.5
 • 43⅓
  9
v
 • За возрасни
 • Машки
 • Сина
 • Постава: Полиестер Ѓон: Гума
 • Патики-ниски
 • Планински Спортови
 • Salomon
Можеби ќе ви се допаднат
18%
McKinley
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
18%
Mckinley
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
18%
McKinley
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
20%
Energetics
3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
19%
Mckinley
4.490,00 ден.
5.590,00 ден.
5.190,00 ден.
7.390,00 ден.
7.390,00 ден.
9.290,00 ден.
7.390,00 ден.
9.290,00 ден.
20%
Salomon
5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
29%
SHOES
5.690,00 ден.
8.090,00 ден.
19%
Regatta
4.190,00 ден.
5.190,00 ден.
20%
Regatta
4.190,00 ден.
5.290,00 ден.
Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.