fb_img

   Враќање во рок од 15 дена

   Бесплатна достава за нарачки над 2490 денари

   Заштедете со Интерспорт

Патики

Се прикажуваат 158 производи.
  • денови
  • часови
  • минути
  • секунди
v
v
Nike
20%

1 боја

1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
19%

4 бои

4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
Skechers
40%

2 бои

2.190,00 ден.
3.690,00 ден.
Energetics
28%

1 боја

1.990,00 ден.
2.790,00 ден.
Energetics
30%

1 боја

1.390,00 ден.
1.990,00 ден.
Adidas
50%

2 бои

4.890,00 ден.
9.890,00 ден.
ProTouch
40%

1 боја

1.490,00 ден.
2.490,00 ден.
Nike
20%

4 бои

1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
Nike
30%

4 бои

1.390,00 ден.
1.990,00 ден.
McKinley

1 боја

4.290,00 ден.
Skechers
20%

1 боја

3.390,00 ден.
4.290,00 ден.
Salomon

2 бои

6.790,00 ден.
Adidas
19%

1 боја

4.990,00 ден.
6.190,00 ден.
Puma

1 боја

5.890,00 ден.
Puma
18%

2 бои

2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
Adidas

4 бои

3.390,00 ден.
McKinley
42%

2 бои

1.090,00 ден.
1.890,00 ден.
Reebok

1 боја

3.990,00 ден.
McKinley
20%

1 боја

5.390,00 ден.
6.790,00 ден.
Reebok
32%

3 бои

1.690,00 ден.
2.490,00 ден.
Under Armour

2 бои

4.190,00 ден.
Reebok

1 боја

3.990,00 ден.
Skechers

1 боја

3.690,00 ден.